Annons:

Överraskningen som din pojkvän aldrig kommer att glömma

En generös gåva uppskattas alltid oavsett om en högtid är på ingång eller om du bara vill göra någonting snällt för din partner. Det finns ett antal presenter som en pojkvän utan tvekan kommer att tycka om, men en stor favorit är just sexleksaker. Med rätt sexleksaker män kan göra era heta stunder tillsammans ännu mer spännande, och allt som återstår är att besluta dig för vilken leksak som blir bäst. För lite hjälp på traven ska vi nedan tipsa om fantastiskt sköna alternativ så att du kan överraskning din pojkvän med sexleksaker män.

Överraskningen som din pojkvän aldrig kommer att glömma

Sexleksaker för härliga parlekar

Vad är bättre än en present som din pojkvän kommer att ha stor nytta av? Jo, en present som ni båda två kan njuta av tillsammans! Bland det breda urvalet av sexleksaker män finns det även parleksaker som ni båda kan stimuleras av tillsammans.

Vad sägs exempelvis om en penisring med medföljande bulletvibrator som gör under vid samlag – eller kanske en parvibrator där ena parten styr vibrationsmönstren medan den andra njuter. Inte bör man heller underskatta massagestavar tillsammans med en klick massageolja. Dessa sexleksaker män och kvinnor blir en perfekt överraskning!

Mysig onani med Tenga ägg

Vill du ge din pojkvän en diskret leksak som både känns skön och även är mycket enkel att förvara? Då är det ett Tenga ägg som gäller! Som namnet antyder är dessa sexleksaker män inte större än ett ägg, men när de träs över penis ser den flexibla och töjbara designen till så att ägget täcker en stor del av könet. Med andra ord är det tal om en masturbator med en härlig inre struktur. Det enda som krävs är en klick glidmedel, och sedan är underbara stunder inte långt borta. Leta runt bland diverse sexleksaker män och ta hänsyn till vad just din pojkvän hade tyckt om.

Glöm inte preventivmedel

Det sista på inköpslistan är ett och annat tillbehör för att fullända de fräcka lekarna i sovrummet. Här är främst kondomer av yttersta vikt, och det finns till och med kondomer som är smaksatta för en extra spännande upplevelse. Att använda glidmedel till de olika leksakerna eller under samlag kommer också att få allting att kännas mycket skönare. Sist men inte minst kan du också ta en titt på ett sexleksaksrengöringsmedel. Skäm bort din pojkvän med det allra bästa!