Annons:

De 5 bästa abonnemangen för 20-talet

Abonnemang är fantastiska. De underlättar så mycket i människors vardagar och behöver heller inte göra en pank. Det kan vara ett lönsamt mobilabonnemang, ett abonnemang som låter dig streama de senaste serierna eller ett abonnemang på en matkasse som levereras direkt till din dörr. Men med så många olika abonnemang kan det vara svårt att veta vad man ska välja. Som tur är har vi gjort en lista över de 5 bästa abonnemangen du bara måste teckna under 20-talet!

De 5 bästa abonnemangen för 20-talet

 1. Ett prisvärt mobilabonnemang
 2. Idag använder nästan varenda svensk sig av ett mobilabonnemang, ung som gammal. Visst finns det fortfarande kontantkort att tillgå, men de blir mer och mer ovanliga. Ett abonnemang är dock det mest prisvärda alternativet om man använder sin mobil regelbundet. Just därför bör du hitta ett mobilabonnemang som har så låg månadskostnad som möjligt, i förhållande till hur mycket du använder din mobil.

  Vi rekommenderar att du bläddrar igenom listan hos Allt om Abonnemang. De placerar bland annat Hallon, Chili och Halebop högst på listan med så billiga månadskostnader som 99 kr/månaden. Säkra dig om att du får så mycket mobildata och samtalstid du behöver innan du bestämmer dig bara!

 3. En streamingtjänst med det största utbudet till den billigaste pengen
 4. Allt fler svenskar spenderar mycket av deras tid på att streama olika sorters innehåll idag. Vi älskar underhållningen av en spännande True Crime serie, kunskaperna som finns att tillgå genom matlagningsprogram eller helt enkelt att bara kunna koppla av till en film. Tack vare den ökade efterfrågan av streaming har givetvis antalet streamingtjänster ökat. De streamingtjänster som är störst i dagsläget är Netflix och HBO, med sina egenproduktioner men också klassiska innehåll.

  Är du van vid att streama vet du säkerligen att det finns ett stort antal plattformar där ute som möjliggör streaming. Därför är det så viktigt att du jämför utbudet, men också priset. Säkra dig om att det finns ett prisvärdigt innehåll att tillgå. Förutom Netflix och HBO finns det kostnadsfria abonnemang som dplay, CMore och Viaplay.

 5. En lönsam matkasse som minimerar vardagsstressen
 6. Om du är en av dem som hatar att bege dig till den fyllda matbutiken och handla, eller helt enkelt bara inte har tid, är en matkasse ett smart sätt att sköta matinköpen på! Då kan du vända dig till en prenumeration av matkassar online och slippa tänka på att storhandla fysiskt. Dessa matkassar går att anpassa efter alla smaklökar så väl som allergier. När du hittar en favorit kan du starta en prenumeration och därefter levereras matkassen hem till dig. Det enda du behöver göra är att tillaga maten!

  Matkassar har blivit oerhört populärt bara de senaste åren. Men särskilt nu under coronapandemin har de boomat. Därför finns det ett flertal olika matkassar att välja mellan. Några av de billigaste är i dagsläget Mathem och Mat.se. Det viktigaste är att du tecknar ett abonnemang på en matkasse som faller dig och din eventuella familj i smak.

 7. Ett prisvärt städabonnemang för att hålla hemmet skinande rent
 8. Om du någonsin har övervägt att anställa en städerska har du säkerligen kommit fram till en mängd anledningar till varför du inte borde. Det låter rätt lyxigt och kanske kännetecknar att du är lat. Men har du någonsin funderat på varför du faktiskt borde anställa en städerska? Att använda ett städabonnemang, som exempelvis Hemfrid, kan vara ett sätt att hantera din tid mer effektivt och det kan vara rätt överkomligt, även för dem med en tight budget. Det kan vara den perfekta lösningen för dig som är upptagen med familjen och en karriär, eller helt enkelt bara är i behov av hjälp med städning på specifika områden i huset.

  Ett städabonnemang kan vara lösningen. Då kommer det hem någon och städar regelbundet. Städningen kan pågå en gång i veckan eller mer sällan än så. Det finns ett par lönsamma alternativ att välja mellan och kan således underlätta vardagen extremt.

 9. Ett elabonnemang som är miljövänligt och billigt
 10. Elabonnemang är något alla människor måste teckna under sitt liv. Oavsett om du bor i en etta eller ett stort hus. Åtminstone om det är självvalt. Några gånger är det trots allt hyresvärden som styr och ställer. Men ska du själv välja ett elabonnemang är det viktigt att du väljer ett lönsamt alternativ, och såklart det mest miljövänliga. Men det finns oerhört många elabonnemang idag, vi vet. Det kan därför vara svårt att hitta rätt, och man vill ju inte bara välja det första bästa bara för att det “ser bra ut”.

  Jämför därför de olika abonnemang som finns tillgängliga tills du hittar det bästa alternativet för dig. Var noggrann med att granska olika faktorer och fall inte för en slående marknadsföring. Några gånger kan det bästa elabonnemanget komma från det företag som marknadsför sig minst. Det viktigaste är att abonnemanget är rimligt i förhållande till vad det genererar, samt är miljövänligt på köpet.