Annons:

En snygg skylt till brevlådan

När man får besök är det första intrycket alltid av yttersta vikt, och om man vill fullända sitt hem med en trevlig detalj är en brevlådeskylt väl värd att satsa på. En riktigt snygg brevlåda kommer att uppskattas av både familjen och alla ens gäster då det blir ett fint välkomnande oavsett vilken typ av brevlådeskylt som man slutligen väljer.

En kal och tråkig brevlåda ger sannerligen inget snyggt första intryck, så varför inte vända sig till en billig detalj som kommer att göra stor skillnad. Med en brevlådeskylt som pryder ens brevlåda kan man förmedla en rad meddelanden samtidigt som man får trädgården att se snyggare ut.

De olika brevlådeskyltarna

Om man är ute efter en så personlig brevlådeskylt som möjligt kan man enkelt finna ett passande alternativ, då det finns en hel uppsjö av skyltar att välja mellan. Kanske är man exempelvis intresserad av en skylt där familjens namn är listade tillsammans med husnumret. Andra varianter inkluderar frasen ”Ingen reklam tack” för de som vill ha en mer ren och organiserad brevlåda. Kanske föredrar man ritade bilder på ens familjemedlemmar, moln, dekorerade husnummer, fjärilar, fåglar eller andra snygga tryck som pryder brevlådan.

Det allra vanligaste är att man sätter namn och husnummer på ens brevlåda, men att ha roliga karaktärer under namnen på de boende kan också vara trevligt och välkomnande. Vad man i slutändan väljer är helt upp till en själv!

Bra att veta om brevlådeskyltar

För de som väljer att finna sin perfekta skylt hos BrevlådaSkylt kan det vara bra att ha vissa punkter i åtanke. Om man exempelvis är ute efter att enbart ha ett husnummer på sin brevlåda så erbjuds dessa i tre höjder: 7 cm, 10 cm samt 15 cm. Typsnitt är upp till en själv att välja, och det finns åtta olika varianter att ta beslut kring.

Det är heller inte bara de mänskliga familjemedlemmarna som kan få ett namn och en figur på brevlådan – även ens hund eller katt kan stå med som en del av familjen. Om någon skulle flytta eller om ett nytt namn ska läggas till på brevlådan så är detta lätt som en plätt. Bara kontakta BrevlådaSkylt och berätta vad ni behöver!