En julidé du säkerligen har hört om förr – eller?

En julidé du säkerligen har hört om förr – eller?

Herregud, vi har ju knappt hunnit packa ner sommarens badkläder, ska ni redan börja tjata om julen? Ja, det är ett tag kvar till jul men om du precis som många andra alltid brukar vara ute i sista minuten med alla julförberedelser, har du nu chansen att ändra på detta. Brukar du stressa runt i sista minuten och fixa ihop de där sista förberedelserna som julkort, julmat och julklappar dagarna före doppare dagen, eller kanske till och med på självaste julaftons dag? I så fall kan du gör dig en tjänst och spara dig stressen i år. Ja, du kan ju rent av se det som en julklapp till dig själv. För är det något som din kropp blir glad av så är det att ta tid för dig själv och det betyder att minska på stressen.

En julidé du säkerligen har hört om förr – eller?

Samma visa varje år

För en del innebär julen att det är samma visa år efter år. Det är alltid lika svårt att komma på bra julklappsrim och hitta fina julkort att skicka till nära och kära, för att inte tala om julklapparna till dem man tycker om. Det betyder inte att man inte känner sina nära och kära eller att man inte vet vad de tycker om.

Men de flesta personer i ens umgänge har ju det de behöver och det kan ställa till med problem för dig. För att köpa saker till personer som har allt de behöver, det är inte det enklaste. Därför gäller det att hitta saker som personen ifråga kan uppskatta istället för att behöva.

Uppskattade julkort

Istället för att skynda dig ner i närmaste bokhandel för att hitta några fina julkort, kan du välja att skicka så kallade fotokort som julkort 2022. Fotokort är julkort med en bild på framsidan som du själv väljer. Det kan exempelvis vara ett foto av barnen, av dig och mottagaren av julkortet eller något helt annat som frambringar ett minne.

Du kan enkelt skriva en hälsning och välja mellan olika format som liggande, stående eller med en snygg ram runt – beroende på vad du tycker passar.

När du är klar kan du skicka julkorten till nära och kära - de kommer helt klart att bli uppskattade!

Ps. Glöm inte att vara ute i god tid när du ska skicka julkort eftersom Posten ofta har extra mycket att göra under jultiden. Om du ska skicka julkort finns det ofta speciella “röda” brevlådor för dessa, samtidigt kan det finnas särskilda brevlådor om du ska skicka brev inom staden – om du bor i en av de större städerna i Sverige