Annons:

Få hjälp med din flytt oavsett vart du befinner dig

Det är många som av olika anledningar önskar hjälp med sin flytt. Kanske finns inte orken eller så saknas möjlighet att själv genomföra allt som det innebär att flytta. Eller så finns det helt enkelt varken tid eller lust att stå med allt arbete själv. Då kan det vara aktuellt att anlita en professionell flyttfirma. Oavsett anledning så kan exempelvis en flyttfirma i Eskilstuna hjälpa till med det mesta kring din flytt.

Få hjälp med din flytt oavsett vart du befinner dig

När kan jag anlita Flytt och Städfix?

Flytt & Städfix Mälardalen AB är en flyttfirma som exempelvis arbetar i Eskilstuna och hela Mälardalen samt även i hela landet. Det betyder att vart du än bor så kan du via dem anlita professionell och seriös flytthjälp kring allt som rör din flytt. De arbetar hårt med att erbjuda flexibla lösningar för att kunna möta just dina krav och de arbetar även under kvällar och helger för att säkerställa att alla kunder kan vända sig till dem.

Förutom att flyttfirman arbetar i hela landet och att alla som önskar flytthjälp kan vända sig till dem, arbetar de även med utlandsflyttar. Så oavsett om du exempelvis vill flytta hela ditt bohag utomlands eller om du har enstaka möbler du vill ha flyttade inom landet kan de hjälpa till med det.

Hur mycket kommer det att kosta?

Hur mycket det kommer att kosta att få hjälp med flytten är väldigt individuellt och beror helt på dina önskemål, behov och villkor kring din flytt. Du behöver tillsammans med flyttfirman ta ett beslut kring hur många bilar som krävs och hur många personer som krävs för att hjälpa till med flytten. Det tas också hänsyn till om tunga saker ska flyttas och på vilken våning allt ska flyttas från och till.

För att få ett prisförslag innan du väljer att köpa tjänsten erbjuder Flytt & Städfix en priskalkylator som du kan fylla i direkt på deras hemsida. Där uppger du bland annat hur stort ditt boende är, vilken våning du bor på, vilken våning du ska flytta till, om det finns en hiss och om du önskar flyttstädning. När du har fyllt i den får du ett prisförslag direkt, men du kan även begära en offert på ett mer traditionellt sätt via ett vanligt offertformulär på hemsidan.

När du anlitar en flyttfirma för privata tjänster har du många gånger rätt att använda RUT-avdraget via Skatteverket. Det gör att du kan dra av 50% av arbetskostnaden när det gäller hjälp kring din flytt. Det gör att du kan komma undan betydligt billigare samtidigt som det kanske möjliggör att samtidigt kunna köpa både flyttstädning och flytthjälp.

Att använda sig av RUT-avdraget för privata tjänster gör att det många gånger blir riktigt förmånligt att anlita professionell hjälp. Som privatperson kan man använda sig av RUT-avdraget upp till 75000 kronor och är man två personer i hushållet blir det istället ett tak på 150000 kronor. Det är således ganska mycket pengar det går att spara genom att använda sig av detta avdrag. Nu kostar dock en vanlig enkel flytt i närområdet en bråkdel av dessa summor. Men om behovet finns att nyttja avdraget för fler tjänster inom RUT så finns alltså möjligheten att använda sig av fler tjänster än flytthjälp under ett specifikt år.