Annons:

Fördelar med kryptovaluta: Vad är de?

Om du vill vara involverad inom kryptovaluta, är ett viktigt steg att tänka på, om du kommer att spekulera på dess värde, eller om du kommer att köpa de digitala tillgångarna. Tänk på fördelarna med att handla CFD på digitala valutor och ha koll på varför det har blivit ett trendigt val bland traders.

Varför överväga handel med kryptovaluta?

Om du handlar digitala tillgångar undrar du om din valda marknad kommer att falla eller stiga i pris, utan att ta ägande av en eller flera kryptovalutor. Detta utförs genom att använda CFD och andra derivatprodukter.

Fördelarna med handel av kryptovaluta

Det finns många fördelar med handel av kryptovaluta, såsom:

Volatilitet

Även om den digitala tillgång och nischen är ny, har den redan lidit betydande fluktuationer på grund av ökningen av kortsiktiga spekulativa intresse. Liksom till exempel, mellan oktober 2017 och oktober 2019, ökade Bitcoin till USD19,378 och rasade ända ner till USD 5851. Andra digitala tillgångar har, och är mer stabilare. Å andra sidan är nya system ofta kända för att dra till sig spekulativt intresse.

Kryptovaluta och dess volatilitet gör denna marknad spännande. Snabba intraday pris kan ge en rad chanser hos handlare att placera "short" och "long", men också med en ökad risk. Därför, när du väljer att upptäcka den digitala tillgångsmarknaden, se till att du tar tid att göra din forskning, samt har en kraftfull riskhanteringsteknik.

Marknadstimmarna

Vanligtvis är den digitala tillgångsmarknaden tillgänglig 24/7 eftersom det inte finns någon centraliserad reglering av nischen. Handel med digital valuta sker direkt mellan handlare. Å andra sidan kan det finnas tider av nedgång när marknaden anpassar sig till "forks" eller infrastrukturuppdateringar.

Öka likviditeten

Likviditet avser omfattningen av hur enkelt och snabbt en digital tillgång kan ändras till fiat-valuta utan att påverka priset. Detta är viktigt eftersom det ger bättre prissättning, snabba erbjudanden och förbättrad noggrannhet av teknisk analys.

Som helhet betraktas marknaden för digital valuta som illikvid. Detta beror på att avtalen är utspridda i många utbyten. Så, det betyder det små handlare har en anmärkningsvärd effekt på priserna. Detta är en anledning till varför digital tillgångsmarknaden är volatil.

Men om du handlar digitala tillgångar CFD med Bitcoin Revolution kan du förbättra likviditeten eftersom de samlar kostnader från många platser på uppdrag av handlarna. Så, vilket innebär att affärerna tenderar att göras snabbt till ett mycket rimligt värde.

Gå "short" eller "long"

Om du köper bitcoin eller några digitala tillgångar, köper du direkt, och skaffar dig tillgången, i väntan på att det ökar i pris. Men när du handlar på värdet av en digital tillgång, kan du maximera marknaden som sjunker i värde, och stiger. Detta kallas att gå "short".

Snabbt öppnande av konto

Om du köper digitala tillgångar måste du köpa och sälja via en börs, som kräver att du skapar ett konto. Att öppna ett konto är tidskrävande och restriktivt. Men när man handlar med Bitcoin Revolution är det inte nödvändigt att använda en börs på samma sätt. De utsätts för den underliggande nischen på uppdrag av handlarna. Så det finns inget behov av att konfigurera och hantera ett börs-konto. Således, kan du börja att handla mycket snabbare.

För att knyta åt säcken

Det finns massor av förmåner med att handla med kryptovaluta, men det är mycket lämpligt att handla med en pålitlig plattform för att ha så bra förutsättningar som möjligt.