Annons:

Förnya ditt hem med danska läderdetaljer från byRavn

Många känner igen känslan, man går där hemma och tittar på samma soffa och samma dekorationer på hyllorna. Färgen på väggen som man en gång tyckte så mycket om börjar att blekna och det börjar långsamt att bli en smula tråkigt. Är du trött på att se samma saker och gå i samma hjulspår, och är du redo att förnya ditt hem lite? Genom att använda dig av detaljer som passar ihop i flera rum kan man lätt förnya känslan i bostaden, utan att plånboken behöver lida.

Förnya ditt hem med danska läderdetaljer från byRavn

Ge ditt hem en frisk fläkt

Det finns många olika lösningar för att ge hemmet en mindre makeover. Man kan till exempel måla en fondvägg i huset, eller köpa nya stolar till matbordet. Du kan förnya ditt hem med både funktionella och snygga läderdetaljer från byRavn. De eleganta läderhandtagen kan antingen förnya ditt kök, eller kanske ett gammalt skåp som du annars hade tänkt göra dig av med. Kombinera dem med läderremmar till hyllor för att få ett genomgående tema med de snygga läderremmarna. Det finns många olika produkter som kan ge ditt hem precis den uppfräschning du önskar. Allt ifrån en enkel läderrem i vegetabiliskt garvat skinn som fungerar som tidningshållare, till ett set med läderremmar till garderobsstången. Oavsett om du satsar på hela konceptet eller bara en enkel liten detalj kommer de garanterat att ge ditt hem den makeover det behöver.

Skapa en varm och trevlig stämning

Det rum i huset där vi alla spenderar riktigt mycket tid är köket. Att börja med att göra en förändring i köket kan innebära att resten av huset också känns som nytt. Det kan dock vara lite omständligt att byta ut hela köket, eller bara ändra färg på köksluckorna. Dessutom är det inte alltid lätt att göra en sådan förändring själv. En smidigare lösning kan vara att göra det själv med unika läderhandtag från byRavn. De stilrena handtagen i skinn finns i fyra olika färger, och kan anpassas till precis den längd som passar dina lådor och skåp. De snygga läderhandtagen är funktionella och kan förnya hela utseendet på ditt kök och skapa en varm och trevlig stämning. Om du sedan vill sprida den trevliga stämningen även in i husets övriga rum kan du satsa på snygga hyllor i ekträ med läderhandtag, eventuellt i samma färg som dina kökshandtag. Har du redan en hylla som du tycker om kan du också köpa separata läderremmar till din hylla.