Annons:

Hur du kommer igång med dejtandet igen efter år som singel

Har du varit ute ur spelet länge och inte riktigt vet hur du ska komma igång igen? Tog det slut mellan dig och ditt ex för några år sen och nu vet du inte riktigt hur man gör längre? Oroa dig inte, detta är inget onormalt. Dejting “landskapet” har förändrats avsevärt och nu finns det variationer av sätt att dejta på.

Hur du kommer igång med dejtandet igen efter år som singel

Det är skrämmande att komma tillbaka till dejtingvärlden, men det handlar bara egentligen om att komma igång och börja träffa människor igen. Det finns en mängd olika sätt att dejta på idag. Tinder är en av dem, och nu under Corona kan man snacka med människor över hela världen. Men Tinder kan för många kännas allt för ytligt, och då kanske man vill vända sig till en plattform som IX dejting istället. Men vi vet, det är skrämmande. Har du haft problem tidigare med att hitta den rätte, kan du därför ta del av våra tips här nedan!

Tänk på vad det är, och vem det är du letar efter

Beroende på om du är ute efter en enda dejt eller en person att dela resten av ditt liv med, så är det olika saker du ska tänka på. När du vet vad du är ute efter, så ska du börja tänka på vem du är ute efter. Har du varit i ett förhållande tidigare och det tog slut drastiskt, vet du förmodligen vilka egenskaper du inte vill ha i framtiden. Gör en lista över vad du vill ha för egenskaper i en partner, och se till att förhör din dejt på första dejten. Alltså, inte totalt uppenbart men se mer om han har ekonomin du letar efter, är rolig och är snäll. Dejting ska såklart vara kul, men letar du efter något seriöst är det viktigt att du ställer frågor för att vara säker på att hen har de egenskaper du letar efter.

Våga testa nya grejer

Det kan vara svårt i början, och det är helt okej! Speciellt om det var längesen du dejtade. Därför är det viktigt att du är öppen för att testa nya saker, och inte låta den traditionella synen på dejtande förstöra ditt kärleksliv. En dejt behöver inte bara vara en romantisk middag, det kan lika gärna vara att dricka en öl eller kaffe i parken.

Våga försöka dejta nya människor och inte vara så kräsen. Kärleken kommer oftast när man minst anar det, och i den man minst anar det. Vidga dina vyer, våga testa nya grejer och nya personer! Annars kan det sluta med att du förblir ensam, vilket som det såklart inte är något fel på, men det bästa som finns är ändå at dela sina goda minnen och upplevelser med någon.