Annons:

Julklappar till pappa

Julklappar till pappa

Pappor brukar vara en erkänt svåra personer att köpa julklappar åt. Inte sällan slutar det med en ny morgonrock, strumpor, slips eller en bok. Det är inget fel med dessa presenter, men det finns mycket mer om man bara vill. Här kommer några tips att inspireras av.

Det bästa rådet är alltid att försöka se på om det finns en rutin, hobby eller intresse som går att spinna vidare på. Kanske finns det en praktisk sak som kan lösa ett vardagsbekymmer eller något som kan pigga upp i vardagen. En rolig mugg att ha på jobbet är ett exempel på den sådan sak. Om du har en pappa som gillar läsning så kanske bokköpet kan kompletteras med någon praktisk bokklämma som håller upp uppslaget när man ligger ned och läser. En annan fin present är att köpa något mer personligt såsom en präglad dokumentmapp i skinn att ha på jobbet. Om din pappa gillar whiskey eller öl så kanske du kan låta etsa ett personligt glas att njuta drycken ur.

En av utmaningarna med pappor kan också vara att deras hobbys och intressen kan vara ganska kostsamma, vilket kan göra det lite svårare att ha råd att ge något som dom önskar. Det kanske inte är en dum idé att se om ni kan gå samman flera syskon eller familjemedlemmar och ge något lite dyrare till far. Har du en pappa som älskar att pyssla med projekt i garaget så kanske en svets är något som skulle komma till användning. Det finns också små och praktiska multiverktyg som många händiga drömmer om men kanske inte unnat sig. Upplevelser är också en present som är uppskattad, det behöver inte vara något stort som att hoppa fallskärm eller åka på spa. Kanske kan ni gemensamt gå på middag och bio, eller varför inte gå på något kul sportevenemang om du har en sportintresserad pappa. Hoppas att något av råden ger dig lite hjälp på traven att hitta rätt till far.