Annons:

Köp din hund på djurportal.se

Köp din hund på djurportal.se

Under 2020 och 2021 så var det fler svenskar än någonsin som letade efter en hund att köpa. I och med att många arbetade hemma under pandemin så var det många som hade extra mycket tid och energi att lägga på en valp. Detta ledde också till att väntelistorna hos uppfödare och kennels blev mycket långa, någonting som fortfarande hänger kvar idag.

Samtidigt så är det många i Sverige som drömmer om att skaffa en ny och fyrbent familjemedlem. Hundar förgyller verkligen vardagen och är alltid glada att se en när man kommer hem från jobbet. På djurportal.se så kan man scrolla igenom och hitta hundar från alla olika sorters raser. Här finns allting ifrån valpar till hundar som av en eller annan anledning behöver omplaceras till ett nytt hem.

Hemsidan är enkel och användarvänlig och kan hjälpa dig att hitta din hund snabbt. Att köpa hund är någonting som tar upp väldigt mycket av ens tid, särskilt när hunden precis har kommit till familjen. Detta kan bli väldigt svårt i och med att det ofta är väntetider på valpkullar. Genom djurportal.se så kan du hitta en hund som är redo för inflyttning på en tid som passar dig.

Djurportal.se gör det enklare att hitta valpar

När det kommer till att köpa valpar så är det i regel en väldigt komplicerad och invecklad process där man måste kontakta kennels flera månader i förväg. Dessa kan vara svåra att hitta och sedan komma i kontakt med. På djurportal.se så samlas uppfödare av olika raser från hela landet. Man kan här sedan i lugn och ro leta sig igenom hemsidan tills man hittar en uppfödare som man tycker ser intressant ut, istället för att leta sig igenom dåligt designade hemsidor och väntelistor.

Hundar som behöver omplaceras

Men det är inte bara valpar som går att hitta på djurportal.se, utan det finns även en del hundar som letar efter nya hem. Att omplacera en hund är aldrig ett enkelt val för en hundägare att göra och det ligger alltid väldigt goda skäl bakom. Det kan vara att någon i hushållet har utvecklat en pälsallergi, eller att boendesituationer plötsligt förändras.

Oavsett vilket så leder detta ofta till att hunden behöver ett nytt och tryggt hem. För dig som skaffar en vuxen hund så finns det en rad fördelar. Hunden är redan tränad och rumsren och du kan få en uppfattning kring dess personlighet och humör. Samtidigt så kräver en vuxen hund inte lika mycket uppmärksamhet under de första veckorna, vilket gör att det passar perfekt om du inte har möjlighet att ta ledigt från jobbet under en längre period. Det är dock bra om du är ledig under de första dagarna för att kunna skapa förtroende mellan dig och hunden under den första tiden.

Att använda sig utav djurportal.se

Djurportal.se påminner till mångt och mycket om andra marknadsplatser online. Det går att söka efter specifika raser och liknande, samt att hemsidan är väldigt användarvänlig. Det finns även två resurser du kan använda dig utav för att hitta din nya familjemedlem ännu snabbare.

Det första är att du placerar ut en sökannons. Här kan du beskriva vad du letar efter, samt när du är redo att ta emot hunden. Då kan människor som antingen säljer valpar eller letar efter ett nytt hem till sin vuxna hund ta kontakt med dig direkt.

Det går också att skapa någonting som kallas för en sällskapsdjursagent. Där fyller du i information om dig själv samt vad du letar efter. Du kommer då bli notifierad när en hund som är till salu fyller dina kriterier.