Annons:

Låna utan ränta för att finansiera ditt drömbröllop!

Det kommer inte som en överraskning att bröllop är dyra. Samtidigt som ett pars bröllopsdag borde vara den lyckligaste dagen i deras liv, drunknar denna dagen oftast i extrema kostnader. Om du och din partner är som de flesta par som känner sig redo att säga ”Ja”, har ni förmodligen inte ekonomi så det räcker för att täcka alla kostnader. Men genom att låna pengar utan ränta, lite framtidsplanering och strategiskt sparande så kan du se till att din stora dag inte leder till stora skulder! Läs mer här under.

Låna utan ränta för att finansiera ditt drömbröllop!

Planera en budget

De flesta par har en dröm om hur sitt bröllop ska se ut, men pengarna räcker helt enkelt inte ibland. Likt alla andra stora event så kräver ett bröllop en detaljerad och strukturerad budget. Innan du börjar planera så är det viktigt att budgeten passar dig och din partner. Ett sätt att hålla redo på budgeten är genom att öppna ett bankkonto separat för bröllopet, som ni lägger in pengar på och tar pengar från när ni ska köpa grejer till bröllopet.

Ta hjälp av ett lån

Att låna pengar utan ränta för ett bröllop kan verka skrämmande till en start, men när du tänker över det så är det inte så farligt. Ditt bröllop har du drömt om sedan du varit liten, planerat det in i minsta detalj och givetvis ska du få fira denna dagen på bästa möjliga sätt. Istället för att behöva skära ned på allt och alla (antalet gäster, alltså) så kan det vara skönt att för en dag i ditt liv bara njuta.

Med räntefria lån kan du ge ekonomin ett extra tillskott. Räntefria lån är lika bra som de låter, alltså ett lån utan räntorna. Det kräver lite extra förarbete, men med guider som Lanutanranta.se ger, kan du snart hitta ett räntefritt lån som passar dig och din ekonomi. Ett räntefritt lån är oftast ett mindre belopp, mellan 3000-4000 kr, men ibland kan detta räcka för att du ska ha råd med drömklänningen eller drömblommorna.

Skär ner på kostnader

För att sänka dina utgifter kan du använda många olika strategier. Dra fördel av erbjudanden som ligger ute, spara pengar genom att fira bröllopet en veckodag snarare än helgen, anställ en kompis som kan ordna med catering… Listan är lång. Men om du inte hittar saker du vill skära ner på, vilket som är förståeligt (detta har du planerat sen du var 10!) så kan du överväga att börja spara redan nu.

Sälj några av dina smycken eller kläder du inte använder, ta ett extrajobb eller bara skär ned på onödiga utgifter i din vardag. Oavsett vad du väljer, så glöm inte bort att leva. Som tidigare diskuterat kan ett lån faktiskt bara vara en investering nu, och om det ses som ett extra tillskott i ekonomin för att få ditt drömbröllop så är det värt det! Ett lån kräver att man är ansvarsfull, och väger för- respektive nackdelar innan man tar det. Om det resulterar i fler fördelar än nackdelar, så är det tydligt att ett litet lån kan vara säkert för dig.

Det viktigaste av allt, njut av din stora dag!

Oavsett budget så är ditt bröllop förmodligen den mest spännande dagen i ditt liv. Kom ihåg att ditt bröllop, oavsett den totala kostnaden, handlar om dig och din partner och er stora dag ihop.