Annons:

Profilprodukter som marknadsföringsverktyg

Profilprodukter är produkter av olika kategorier som skräddarsys eller tillverkas så att de visar en företagslogo eller ett varumärke. En profilprodukt kan alltså vara allt från en T-shirt, till en mugg, eller penna. Profilprodukter ses som ett marknadsföringsverktyg. När ett företag vill synas på ett påtagligt men vänligt sätt, är sådana typer av produkter ett utmärkt val.

Profilprodukter som marknadsföringsverktyg.jpg

Det optimala plagget

En T-shirt är ett perfekt exempel på en effektiv profilprodukt för ett förmånligt pris. Plagget kan med enkelhet tryckas med företagets logotyp och är en användbar produkt som det flesta människor använder ofta och gärna, både på arbetet, i hemmet eller på gymmet.

Detta gör plaggen till en relevant investering i din marknadsföringsplan. Många väljer att använda just profilprodukter för att marknadsföra sina företag och trots att inte kostar så mycket, är det ofta mycket effektivt när det gäller att få ditt varumärke synligt för potentiella kunder.

Axon Profil

Axon Profil hjälper tusentals företag sedan 2006 med deras profilprodukter. Hos Axon Profil kan du köpa allt från t-shirts med tryck till elektroniska produkter till ditt företag eller förening. Här hittar du alla kända varumärkena såsom Fruit of the Loom, Gildan, B&C, Neutral, SOL´s och Stanley & Stella. Man kan välja över över 190 olika modeller.

Om du söker efter miljövänliga t-shirts med tryck? Pennor? Eller laptopfodral? Eller kanske ett par trendiga hörlurar? Här finns det allra mesta som man föreställa sig. Även perfekt för dig som föredrar att bara beställa ett litet antal åt gången. När det gäller leverans så kan deras stora sortiment av t-shirts och dylikt levereras riktigt snabbt. Det är bara att välja ut din favorit och luta dig tillbaka så kommer Axon att hjälpa dig med resten.

Hur effektiva är profilprodukter?

Profilprodukter ges även ofta bort i form av en gåva. Det kan vara en väska, T-shirt, penna eller godispåse på en mässa. Det allra flesta älskar att få en fin present och vem tackar nej till en oväntad gåva som dessutom är användbar. Varje gång du använder en sådan produkt finns det chans till igenkännande.

Sedan 2006 har Axon hjälp tusentals företag, över hela Europa, med att synas och sprida deras namn på ett effektivt och personligt sätt. Genom att använda till exempel, T-shirt med tryck för att sprida ditt varumärke, kommer du få en fysisk produkt som verkligen syns och används.