Annons:

Profilprodukter tar dig till nästa nivå

Visste du att, med undantag av TV, är reklamprodukter det medie som omsätter mest pengar när det kommer till marknadsföring av både företag och produkter? Det första man tänker på när det kommer till att presentera ditt företag för omvärlden är så kallade profilkläder, den vanligaste typen av uniform. En snygg klädsel med din logga är grundläggande för din personalstyrka, oavsett om de har en direkt kundkontakt eller mest befattar sig med leverantörer eller andra typer av företag. Du vill att personalen ska ge ett professionellt första intryck, att de ska vara lätta att identifiera och att de på samma gång ska ge visibilitet till ditt varumärke.

Profilprodukter tar dig till nästa nivå

De populäraste alternativen

Det finns tusentals olika profilprodukter - vilket föremål som helst som framställs ur marknadsföringssyfte räknas till den här kategorin - så du kan vara säker på att hitta varianter som representerar dig och din firma på ett optimalt sätt. Om du känner dig lite vilsen bland alla valmöjligheter ska du veta att de tre populäraste reklamprodukterna är:

  • pennor är kungen av profilprodukter. Även fast vi blir alltmer digitala vill alla skriva upp viktiga meddelanden, telefonnummer eller kom-ihåg-lappar. De är extremt användbara, lätta att ta med och lätta att sprida ut till personal, kunder och andra företag du samarbetar med.
  • t-shirts är väl allas favoritplagg, både till vardags och när man tränar.
  • kepsar med en snygg design är alltid inne, populära bland både damer och herrar i alla åldrar.
  • En viktig faktor att ha i åtanke när du väljer profilprodukter är kvaliteten. Kvaliteten på dina reklamprodukter kommer i slutänden att återspegla sig i det du vill att ditt företag ska representera. Produkter av låg kvalitet kommer sällan att användas fler än en gång, vilket gör att den önskade marknadsföringseffekten kan utebli.

Brett sortiment av profilprodukter för hemmet

Den senaste trenden bland profilprodukter är alla dessa som är tänkta för hemmabruk, och då speciellt för att använda i köket. Välj bland annat mellan:

  • eleganta vinkaraffer, vinkylare eller vinöppnare - perfekta för fina middagar eller ljumma grillkvällar.
  • snygga och praktiska förkläden i olika färger och design.
  • ett stort utbud av olika knivar och skärbrädor, alltifrån högklassiga till mer vardagliga.
  • muggar med tryck, både klassiska kaffemuggar och för take away. Även termosar och vattenflaskor med tryck är lika omtyckta som de är praktiska.
  • food containers och matlådor kan bli fina julklappar - eleganta, extremt användbara och miljövänliga.
  • tallrikar i olika storlekar och glas av alla möjliga sorter.

Profilprodukter är så effektiva just för att de kan vara allt ifrån exklusiva gåvor till en VD eller någon som går i pension till reklam på en mässa. Bara fantasin sätter stopp när det gäller sätt att marknadsföra oss.