Annons

Roliga erotiska spel för dig och din partner

Sällskapspel har ännu en gång blivit populärt. Så fort man tror att det var det sista vi såg av sällskapsspel så seglar det upp och blir populärt igen. Men denna gång så har det även kommit en twist på det hela, nämligen erotiska spel. Spel som par eller personer på dejt kan spela för tillsammans för att hetta till stämningen. För ibland kan man behöva lite hjälp på traven för att få upp en het energi emellan en partner man känt länge men även i nyare relationer. Så här kommer en recension av några de som finns på marknaden just nu.

Roliga erotiska spel för dig och din partner

Dessa sexspel är alltså sällskapsspel som ska skapa en energi mellan de två personer som spelar spelen. Så observera nu att detta inte är några spel att spela med hela familjen så som de allra flesta sällskapsspel. Det gäller också att vara fullständigt säker på att den andra personen är med på spelet. Även om man varit intresserad av att spela innan spelets gången, kan man ändra sig under tiden. Så var uppmärksam så att det blir en behaglig och rolig upplevelse för er båda inblandade.

Sexleken

Det första spelet vi börjar med är Sexleken som är kanske lite av en klassiker. Det är en kortlek med frågor eller uppmaningar. Det positiva som många uppskattar med spelet är att det är väldigt enkelt. Det handlar om intima aktiviteter och stämningshöjare. Detta är ett spel som passar till par eller dejter som gillar att spela vanliga kortspel. Här är både lite humor och erotik i frågorna.

Frågorna och uppmaningarna varierar och kan vara allt ifrån frågor om man är nöjd med de sexliv man har i relationen till en uppmaning att ta av sig ett klädesplagg. Kortleken kan faktiskt användas som en helt vanlig kortlek också, vilket gör det ännu bättre.

Fifty days of play

Som man hör på namnet så är detta spel inte helt oväntat inspirerat av Fifty Shades of Grey. Detta är ett spel som absolut passar de par som vill komma vidare i sin relation och lära känna varandra ännu lite bättre. Det är mycket fokus på erotik och njutning så det gäller det att vara medveten om. Spelet går kort och gott ut på att man ska göra den aktivitet som korten man får säger att man ska göra.

I detta spel finns det 50 olika stycken kort och varje kort så finns en aktivitet eller sexig lek som man tillsammans ska utföra. Här gäller det att vara redo att prova någonting nytt i sin relation. En varning för detta spel är dock att korten även säger vem som ska vara ”dominant” och vem som ska vara ”undergiven”. Detta kan minst sagt uppfattas som stöttande av många så det måste man vara medveten om. Men om man kan bortse från denna typ av uppmaningar så kan man kanske ha kul med spelet med sin partner i alla fall.

Så man spelar genom att slå en träning som visar vilket kort man ska välja. Kortens färg visar också hur utmanande den aktivitet som komma skall är. Korten finns i fem olika färger från vitt till svart. Detta spel är främst till för personer som har varit tillsammans ett tag och redan är bekväma med varandra men kanske vill testa någonting nytt.

Roliga erotiska spel för dig och din partner

Monogamy erotiska spelet

Ett spel som fungerar att spela både med någon man är i relation med och någon man är på dejt med, så länge båda tycker att det är kul såklart. Så vad går spelet ut på? Jo spelet går ut på att man ska svara på både frågor och göra aktiviteter med partnern som man spelar med. Aktiviteterna kan exempelvis vara att man ska ge partnern en kyss eller liknande. Spelet består av hela 250 kort. 100 av dessa kort är det fokus på henne och på 100 kort så är det fokus på honom och 50 av dessa kort är så kallade fantasikort.

Spelet är på engelska men är i övrigt mycket lätt att både spela och lära sig. Man använder sig av en tärning för att veta vilket kort man ska ta upp under spelets gång. Detta spel är populärt för att sätta lite krydda i vardagen i en relation och på dejten.

Så vi hoppas att du hittat något spel som kan passa det som du är ute efter. Men glöm inte att alla dessa spel kräver att båda partner är sugna på att spela och är med på vad det innebär att spela. Om inte så går det ju alltid att hitta på någon annan aktivitet tillsammans som gör att man få upp en energi emellan er. Varför inte laga mat eller låta den ena överraska den andra med en dejtingaktivitet, det brukar alltid vara uppskattat. Det viktigaste är att ni har kul ihop.