Annons:

Shakes och protein bars som effektiva kosttillskott

Shakes och protein bars som effektiva kosttillskott.jpg

Trots en varierad och hälsosam kost kan du ibland vara i behov av lite extra kolhydrater eller proteiner om du är någon som eftersöker antingen viktökning eller muskeluppbyggnad. Kanske tränar du ofta, och vid hög kaloriförbrukning gäller det att även matcha med kaloriintaget. Det är här som protein bars och shakes kommer in i bilden, så fortsätt att läsa för att ta reda på vad dessa kosttillskott kan göra för dig och din träning!

Mer om protein bars

Protein bars med sitt händiga transportvänliga format förser dig med rikligt med protein för att du enkelt ska kunna ta tag i dagens träningspass. En Bodylab protein bar innehåller 20 gram protein och fungerar som ett kosttillskott för dig som behöver det där lilla extra utöver dina dagliga måltider. Protein bars innehåller vanligtvis inget tillsatt socker, och det finns flera olika smaker som du kan välja mellan för att se till så att du får den rätta varianten som passar dig som handen i handsken.

Om du satsar på just Bodylab protein bars får du ett paket med hela fem olika protein bars, och smakerna som du kan välja mellan är banan och mörk choklad, kakor och mjölkchoklad, cashewnötter och karamell samt hasselnöt och mjölkchoklad. Ta din träning till helt nya höjder med en protein bar som du lätt tar med i fickan eller gymväskan.

Mer om shakes med proteiner och kolhydrater

Eftersöker du ytterligare kosttillskott som kan hjälpa dig på vägen mot muskeluppbyggnad? Då kan du vilja prova på ett paket såsom Weight Gainer. Den här produkten från Bodylab kommer i form av ett paket med proteiner och kolhydrater som du enkelt blandar ut i vatten för att få en utsökt shake. Ta med den under träningen eller drick den därhemma – antingen som ett sätt att bidra till viktökning eller muskeluppbyggnad.

Weight Gainer har ett högt kaloriinnehåll och långsamma samt snabba kolhydrater, men samtidigt kommer kosttillskottet även med ett lågt innehåll av laktos och fett. Genom att dra nytta av Weight Gainer kan du fullända dina träningspass och se till så att du har nog med energi för att ta tag i din workout. För dig som behöver lite extra kolhydrater och proteiner utöver din dagliga kost för att kunna prestera till 100 % är det väl värt att antingen kika närmare på protein bars eller en Weight Gainer!