Annons:

Shiba Memu drar iväg till $3.9m: Är det nu det är dags att investera i krypto?

Shiba Memu drar iväg till $3.9m: Är det nu det är dags att investera i krypto?

Pre-sales, även kända som initial coin offerings (ICOs), är en typ av crowdfunding som kryptoprojekt utnyttjar för att samla in pengar innan de går till offentlig försäljning – vilket gör att kryptoprojekt kan samla in pengar och generera likviditet innan de lanseras. På samma sätt gör de det möjligt för potentiella investerare att diversifiera sina kryptoportföljer med lovande projekt med hög uppåtpotential.

Pre-sales är enligt många därmed ett legitimt sätt att investera i krypto innan de ger sig iväg på potentiellt paraboliska prisökningar. Marknaden är dock full av många tidiga kryptoprojekt - så det är lika viktigt att identifiera vilka kryptovalutors pre-sales som är värda att investera i och vilka som investerare bör vara försiktiga med.

År 2023 rankas en nykomling bland de bästa möjligheterna att investera i krypto, med potential att generera avkastning på 50-100x under de kommande åren. Det är ett meme-mynt som heter Shiba Memu (SHMU). Detta är inte bara ännu ett trött gammalt Dogecoin-, PEPE- eller Shiba Inu-derivat. Som du kommer att förstå efter att ha läst denna artikel kan Shiba Memu mycket väl vara en av de bästa långsiktiga kryptovalutorna att köpa 2023, och har samlat in totalt $3.9m på bara 16 veckor. Det finns mycket som talar för att projektet absolut är ett av de bästa ICO-valen 2023.

Vad är Shiba Memu (SHMU)?

Shiba Memu är ett meme-mynt i en klass för sig. Genom att använda kraften i AI för att driva sin marknadsföringsstrategi helt autonomt, håller Shiba Memu investerarnas engagemang och köptrycket högt. Tanken är att hajpen aldrig ska avta, liksom den positiva prisutvecklingen.

Meme-mynts framgångar beror till stor del på mänskliga marknadsföringsinsatser för att de ska få dragkraft och skjuta i höjden i pris. Så var fallet för PEPE Coin, vars snabba uppgång till stor del drevs av communityns arbete för att öka efterfrågan.

I kontrast till detta är Shiba Memu det första meme-myntprotokollet som utnyttjar artificiell intelligens, med naturlig språkbehandling (NLP) och sentimentanalys för att identifiera marknadens åsikter om SHMU på digitala plattformar. Dess algoritmer kommer sedan att skapa innehåll med lämpliga budskap och distribuera dessa över onlineforum och sociala medieplattformar för att öka intresset och motverka FUD.

SHMU är projektets egen token, som ligger till grund för Shiba Memus ekosystem. Myntet ger tillgång till Shiba Memu AI-baserade instrumentpanel, där innehavare kan föreslå förbättringar och tjäna tokens i utbyte mot sina bidrag. Shiba Memus AI-algoritm förbättrar sig sedan och lär sig att skapa och distribuera övertygande innehåll på bästa sätt.

Till skillnad från typiska meme-mynt som PEPE och Dogecoin, erbjuder Shiba Memu ett verkligt användningsfall, inte minst genom att utnyttja en av de hetaste tillväxtsektorerna inom fintech. Det är på sätt och vis den enda token som ständigt håller hajpmaskinen igång. Ja, hajpen tar aldrig slut, och likaså är marknadsföringen alltid igång – så precis som en Duracell-kanin fortsätter den att gå och gå.

SHMU:s pre-sale erbjuder ICO-investerare en mängd incitament

Något som inte är överraskande är att spekulanter som vill investera i kryptoprojekt med långsiktig tillväxtpotential har intresserat sig för Shiba Memus pre-sale. Denna pre-sale är fullpackad med incitament. Pre-saledeltagare kan bland annat se en daglig ökning på $0.000225 under den 120-dagars ICO-fasen. Detta innebär att SHMU-investerare som köpte krypto dag ett för $0.01 kan tjäna så mycket som 240 % med denna ICO:s progressiva prishöjningsmekanism. Samtidigt kan investerare som köpte in sig under 60-dagarsförlängningen kamma hem 120 % i vinst när SHMU lanseras.

För närvarande finns SHMU-tokens tillgängliga på $0.03543 per token. Med bara 1 veckor kvar kan potentiella investerare fortfarande generera grymt värde från SHMU:s pre-sale innan den slutar den 31 oktober. Denna token kan på allvar förbättra en investerares kryptoportfölj.

Kan Shiba Memu nå $1 till 2025?

Med tanke på att Bitcoins nästa halvering är precis runt hörnet 2024 kan Shiba Memu förväntas skjuta i höjden i värde vid nästa tjurmarknad, som förväntas komma 2025. Shiba Memus värde skulle lätt kunna ta sig mot $0.50. Om det når ett börsvärde på 1 miljard dollar, som PEPE gjorde 2023, skulle det innebära att SHMU:s har tagit sig upp på $1.

När allt kommer omkring kan man säga att om meme-mynt som PEPE och Dogecoin kan nå marknadsvärden på miljarder dollar utan användningsfall, kan man bara föreställa sig hur mycket Shiba Memus värde skulle kunna öka. De som vill investera i ett meme-mynt med hög långsiktig tillväxtpotential bör överväga att köpa in sig i projektet för att diversifiera sin kryptoportfölj.

Det finns fortfarande tid att delta i Shiba Memus pre-sale

Inget annat meme-mynt utnyttjar AI för att fullt ut utveckla och implementera kryptomarknadsföring som Shiba Memu gör, vilket placerar det i framkanten av meme-myntsinnovation.

Kryptoanalytiker tror att Shiba Memu kan locka till sig en mängd investerare som är intresserade av att få exponering för AI och Web3 med det relaterbara meme-myntformatet. Likaså bör Shiba Memu locka till sig intresse från fanatiska meme-myntanhängare som vill få AI-exponering och pumpa SHMU:s priser uppåt.

Du har fortfarande tid att dra nytta av projektets pre-sales generösa incitament och dagliga prishöjningar. Det kan vara sista chansen innan priset potentiellt exploderar.

Du kan ta reda på hur du köper SHMU via projektets webbplats.