Annons:

Skäm bort dig själv med ett bokstavssmycke från Silvermama

Nu när julen är runt hörnet är det dags att tänka på presenter till de man bryr sig om. Men man ska inte glömma att vinterhalvåret även är en tid då man ska värna om sig själv. Därför föreslår vi att du inte bara skämmer bort dina nära och kära i år, men även dig själv. Att ge dig själv ett bokstavssmycke från Silvermama är ett av de bästa sätten att göra det på.

Skäm bort dig själv med ett bokstavssmycke från Silvermama

Silvermama är ett företag som säljer namnsmycken med gravyr och stansning samt gravidsmycken. Hos dem hittar du en mängd olika personliga namnsmycken till bra priser som skickas snabbt och klimatvänligt. Du kan välja mellan namnsmycken i sterlingsilver eller rostfritt stål, och de går alla att anpassa efter hur du vill ha dem. Dessutom är Silvermamas smycken miljövänliga; allt restmaterial och avfall som används i produktionen återvinns, och allt silver som används och köps för tillverkning är från upp till 50% återvunnet silver.

Ge dig själv ett bokstavshalsband i present

Hos Silvermama hittar du olika bokstavshalsband i en mängd olika variationer. Du kan som sagt få ditt bokstavssmycke i sterlingsilver eller rostfritt stål, vilket innebär att du kan hitta ett bokstavshalsband till din prisklass. Smyckena du kan välja mellan varierar, bland annat kan du få en simpel stav, ett hjärta, ett oändlighetstecken eller en cirkel med ditt namn (och/eller någon annans namn) graverat.

Till ditt vackra bokstavshalsband kan du lägga till berlocker och månadsstenar så att just ditt smycke sticker ut från mängden. Du kan till exempel smycka ditt bokstavshalsband med ett litet gulligt hjärta. Du kan såklart välja att endast ha din initial på halsbandet, om du tycker att det ser bättre ut. Då kan du välja olika storlekar på bokstaven så att det passar din personliga stil. Allt för att du ska kunna skämma bort dig själv ordentligt med ett smycke som du tycker klär dig.

Eller ett armband med gravyr

Föredrar du armband framför halsband kommer du hitta många alternativ till bra priser hos Silvermama. Du kan välja mellan allt från nätta armband i silver till kraftigare armband i stål. Lägg till hela ditt namn, ditt smeknamn eller varför inte din partners, mammas eller bästa väns namn och födelsedatum? Då bär du med dig en del av dem vart du än går.

Silvermama har även väldigt vackra armband till vilka du kan välja bokstäver från A-Z som du smyckar länken med. Eller varför inte tre bokstäver som representerar dig och dina syskon? Även på Silvermamas armband med gravyr kan du lägga till vackra berlocker och månadsstenar, allt för att göra ditt armband så unikt och personligt som möjligt.

Till Silvermamas armband med gravyr medföljer det alltid ett par vackra örhängen utan extra kostnad. Du lägger till örhängena när du genomför din beställning. Var uppmärksam på att det endast går att att välja ett par.

Bra priser och snabb, gratis, och klimatvänlig frakt

Hos Silvermama får man inte bara vackra och personliga namnsmycken, men också namnsmycken till bra priser. Det finns smycken i alla prisklasser vilket tyder på att Silvermama värnar om sina kunder. Förutom att värna om sina kunder värnar de också om miljön, något man bland annat ser på deras fraktmetoder. Deras smycken levereras nämligen med brevbärare (ofta med cykel) till dörren och ej via postombud.

Frakten är dessutom helt gratis, och det är en snabb leverans (1–2 dagar). Förutom den smidiga, billiga och klimatvänliga frakten är det enkelt att lägga en beställning hos Silvermama. Det behövs inget konto och köpprocessen tar normalt inte mer än några minuter från det att man bestämt sig för vilket smycke man vill införskaffa.