Annons:

Skicka paket billigt, kvickt och lättillgängligt med Schenker

Att vi shoppar allt mer online är inte någon nyhet. Inte heller att det skapar mer post och paket som ska skickas. Däremot så är det allt fler som också vill skicka paket, enkelt och smidigt. Att skicka paket kan ibland kännas som ett stressmoment. Men väljer man ett skickligt ombud behöver det inte vara svårt.

Skicka paket billigt, kvickt och lättillgängligt med Schenker

När man shoppar online så ska man oftast klicka i och välja en transportfirma. Firman som du alltså ger ditt förtroende till att transportera din vara från lagret till ditt hem eller till ett ombud. Det samma gäller när du skickar ett paket. Också här ska du välja en firma som du litar på att transportera ditt paket. Idag finns det oändligt många olika firmor att välja på, Postnord, DHL, FedEx eller UPS bara för att nämna några.

Schenker är en firma som har specialiserat sig på att vara billiga, smidiga och där det logistiska löses fort och enkelt för dig som kund. Här handlar det om att värna om både kunden och paket, men utan att tumma på priserna. Därför går det att skicka paket med schenker billigt både utomlands och inlands idag.

Mindre leveranser direkt hem till dörren

En tjänst som används ofta hos Schenker är att skicka paket direkt hem till dörren till privatpersoner. Schenker är ett stort bolag med en stor bas av transportmöjligheter, både med flyg, båt och lastbil. Transporten av just ditt paket anpassas efter vad som är logiskt bäst för tidpunkten och för typen av paket som du skickar. Det gör att man också kan räkna med snabba leveranser via Schenker.

Så har du ett viktigt paket att skicka som ska hinna fram till kanske en födelsedag eller annan högtid. Då går det att räkna med att försändelsen kommer att levereras inom Sverige inom 2-3 dagar. Alla paket får dessutom ett spårningsnummer som gör att dessa alltid går att spåra paketet, när som helst på dygnet.

Skicka paket genom ett ombud nära dig

Om du vill skicka paket genom Schenker så gör du detta genom ett Schenker ombud. Att skicka paket genom Schenker ombud är faktiskt mycket enklare än man skulle kunna tro. Eftersom Schenker är så populära idag bland både företag och privatpersoner så finns det hela 1600 ombud runt om i Sverige och 28 terminaler som behandlar försändelserna. Att skicka genom ombud fungerar både till utomlands och inom Sverige.

På sidan här kan du hitta närmaste DB schenker ombud. Också om någon annan skickat ett paket till dig som kommer att komma till ett ombud så kan du hitta ditt närmsta ombud på sidan. Om du ska skicka med Schenker så finns det olika möjligheter. Antingen kan lämna in ditt paket på ett ombud eller så kan du be att Schenker hämta upp paketet hemma hos dig. Det är det som passar dig bästa. På Schenkers hemsida kan du hitta alla priser och hur du ska gå till väga för att lätt och smidigt skicka ditt paket genom Schenker.