Annons:

eToro Recension

eToro är en av världens främsta handelsplattformar med ett brett utbud av valutor, kryptovalutor, råvaror, index och aktier. För närvarande har eToro 7 miljoner användare världen över, däribland väldigt många svenska traders.

eToro Recension.jpg

Under de gångna åren har eToro verkligen blivit ett namn investerare lagt på minnet. Bland annat tack vare deras fantastiska funktioner för social trading och så kallad “copy trading”. Hos eToro kan man som investerare handla olika värdetillgångar till konkurrenskraftiga priser och nedan kommer vi dela med oss av våra etoro erfaringer och ge en recension.

Bäst för kryptotraders samt social- och copytrading

Till att börja med kan vi säga att man som trader hittar det allra mesta hos eToro. Det finns gott om aktier att investera i, indexfonder så väl som olika sorters valutor. Populärast är eToro nog ändå för deras massiva utbud av kryptovalutor att investera i. Du kan antingen handla kryptovaluta genom att köpa den underliggande tillgången eller med hjälp av CFD (hävstång). Så om du vill diversifiera din portfölj med några kryptovalutor är eToro ett bra val.

Inom social- och copytrading är även eToro lysande, tack vare de många funktioner de har. eToro har en funktion som heter CopyTrader. Denna möjliggör det för investerare att kopiera och handla automatiskt baserat på andra traders handlingar. Du väljer helt enkelt en investerare du vill kopiera, och med ett enda knapptryck kan du börja spegla deras positioner automatiskt.

Copytrading skapar således en möjlighet för att utnyttja någon annans investeringskunskap och erfarenhet. Du behöver alltså inte själv analysera rörelser eller trender på börsen, men kan istället följa proffsinvesterare för att få en bättre inblick i marknaden.

Användarvänlig plattform för nybörjaren så väl som proffset

Även om eToro innehåller en del komplexa investeringsmetoder är plattformen i utgångsläget väldigt användarvänlig. Plattformen är strukturerad på ett bra sätt och det är enkelt att navigera sig. Således passar eToro nybörjarinvesteraren så väl som den mer erfarna investeraren.

Det går dessutom att välja svenskt språk på handelsplattformen om ens språkkunskaper i engelska inte är de bästa. Man ska dock vara medveten om att vissa ord och begrepp kan missförstås när de översätts till svenska.

Till sist finns det även en mobilvänlig version av plattformen tillgänglig för Android- och iOS-enheter. Denna är uppbyggd på praktiskt samma sätt som den webbaserade plattformen, och de allra flesta funktioner finns tillgängliga även från denna. Detta är en oerhört viktig faktor enligt oss eftersom det då möjliggör trading dygnet runt, vart man än befinner sig.